Robot At Work (1)
02-08-2021

Samenwerking met robot van start

Een robot in dienst bij VSC

De eerste robot is aan de slag gegaan bij Vebego Service Center (VSC). Hij start met het automatiseren van drie administratieve processen en neemt daarmee werk uit handen van onze medewerkers. Zo kunnen zij meer focussen op kwaliteit en verbetering.

Wat gaat de robot precies doen?

De robot gaat aan de slag met:

  • Verwerking van reiskostendeclaraties
  • Inlezen journaalposten
  • Verwerken van financiële verkoopfacturen

Hoe werk je goed samen met een robot?

Onze software robot leest gegevens vanuit Excel formulieren. Daarom is het belangrijk dat al onze collega’s gebruik maken van dezelfde, uniforme templates om gegevens volledig aan te leveren. De robot keurt een formulier namelijk af wanneer informatie in een verplicht veld ontbreekt.

Wat betekent dit voor medewerkers van VSC?

De werkzaamheden rondom de administratieve verwerking van bovengenoemde processen verandert. De robot neemt ons werk uit handen! Daardoor ontstaat tijd voor analyseren van formulieren die de robot afkeurt: wat gaat fout en hoe kunnen we dat in de toekomst voorkomen?

Meer opdrachten voor onze robot

De robot maakt een rustige start, want met zijn eerste werkzaamheden is hij niet 24/7 bezig. Daarom gaat het projectteam binnen Vebego verder om drie nieuwe processen klaar te maken voor automatische verwerking. De verwachting is dat robot Mario vanaf oktober 2021 drie nieuwe klussen erbij krijgt en hij drukker bezet is.

 

Meer nieuws

VSC_Robots
robots

Aan de slag met robots!

07-06-2021
2 min.
Bulb 2846032 1920
Lean, six sigma

Iedere dag iets beter

09-08-2021
1 min.
20210526 121759 (1)
thuiswerken, kantoor

Terug naar kantoor

23-06-2021
1 min.