20210526 121759 (1)
23-06-2021

Terug naar kantoor

Terug naar kantoor!

Thuiswerken

Vanaf maart 2020 werken we vanuit thuis, vanwege het thuiswerkadvies dat het kabinet gaf. Dat was in het begin flink wennen voor iedereen: de dagelijkse dagstart met je collega's verliep ineens digitaal via MS Teams en geen informele gesprekjes meer bij de koffieautomaat of gezellig lunchen met collega's in de kantine. 

Digitale gezelligheid

Gelukkig vond iedereen zijn (digitale) draai en konden alle onze werkzaamheden door blijven gaan. Het bleek zelfs mogelijk om online gezellige bijeenkomsten te laten plaatsvinden: meerdere pub quizzen hebben we gespeeld, sinterklaas gedichten aan elkaar voorgedragen, ontsnapt uit een escape room en een online paasontbijt! 

Terug naar kantoor vanaf 28 juni

Toch zijn we heel blij met de aangekondigde versoepeling: vanaf maandag 28 juni 2021 mogen we hervatten met werken op kantoor! Na 15 maanden thuiswerken is dat een bijzonder moment. Uiteraard met de nodige aanpassingen op kantoor zodat we 1,5 meter afstand kunnen handhaven.

Regels en afspraken

Voorlopig starten we met een lage bezetting en mogen er per afdeling een aantal medewerkers per dag aanwezig zijn. Digitaal samenwerken en overleggen via MS Teams blijft zeker bestaan. Ook moeten we ons houden aan basisregels zoals: afstand houden en thuisblijven bij klachten. Maar we zijn erg blij dat we elkaar weer kunnen treffen op kantoor!

 

 

Meer nieuws

Robot At Work (1)
rpa, robot, automatisering

Samenwerking met robot van start

02-08-2021
1 min.
VSC_Robots
robots

Aan de slag met robots!

07-06-2021
2 min.
Stem Op VSC
VSC, Aantrekkelijkste werkgever, Top 3

In de top 3 van 'Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg'

17-03-2021
< 1 min.