Administratief Medewerker Procesoptimalisatie

"Wil jij bijdragen aan onze organisatiedoelstellingen door onze uitgeschreven werkinstructies te vertalen naar procesflows op detailniveau? Heb jij een hoog analytisch vermogen, werk jij nauwkeurig en is zelfstandig werken voor jou geen probleem? Dan is de functie van Administratief Medewerker Procesoptimalisatie binnen Vebego Service Center echt iets voor jou!”

Functiebeschrijving

Als Administratief Medewerker Procesoptimalisatie ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van interne werkinstructies en het modelleren van deze instructies van teksten naar juiste procesflows. Je rapporteert aan de Proces Controller en werkt samen met de Proces Experts vanuit het Vebego Service Center en de key-users van onze interne klanten.

Wat ga je doen als Administratief Medewerker Procesoptimalisatie?

 • Je ontwikkelt correcte en uniforme procesflows op basis van werkinstructies. Hierbij zoek je afstemming met de diverse proces verantwoordelijken.
 • De door jou ontwikkelde procesflows leg je vast en geef je vorm in Engage Process.
 • Je zorgt voor de instandhouding en aanvulling van een archief bestaande uit werkinstructies en procesflows.
 • Je signaleert onduidelijkheden binnen aangedragen werkinstructies en zoekt naar manieren om de procesbeschrijvingen continu te optimaliseren.

Jij herkent jezelf hierin:

 • Je werkt zeer accuraat, gedisciplineerd en werkt conform de geldende procedures en vastgestelde werkwijze.
 • Resultaat-en kwaliteitsgericht: jouw combinatie. Je bent gericht op het bereiken van zichtbare resultaten, je hebt een drive om werkzaamheden uit te voeren conform kwaliteitseisen en je verbetert zelf fouten waar nodig.
 • Klantgericht: jij zet altijd een stapje extra in het belang van de afdeling, collega’s en klanttevredenheid.
 • Je levert een actieve bijdrage aan het gezamenlijke resultaat en het oplossen van problemen.
 • Je bent in staat je eigen werk effectief in te plannen en werkzaamheden in een logische volgorde uit te voeren.
 • Je werkt zelfstandig, maar vindt het fijn om met collega’s te communiceren over werkzaamheden en helpt je collega’s waar nodig.

Dit ben jij:

 • MBO 4 werk- en denkniveau, aangevuld met 1-2 jaar relevante werkervaring, of je bent recent afgestudeerd aan een HBO opleiding.
 • Affiniteit met IT en systemen en talent om systemen eigen te maken.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Beschikbaar tot eind 2021.

Bedrijfsinformatie

Vebego is een internationaal opererend familiebedrijf actief in facility services, publieke sector en de gezondheidszorg. Ruim 100 bedrijven maken onderdeel uit van Vebego. Het Vebego Service Center voert de financiële administratie, salarisadministratie en personeelsadministratie uit voor een aantal van de Vebego bedrijven. Dit net opgerichte Service Center is nog volop in ontwikkeling waarbij de nadruk ligt op het door ontwikkelen van de systemen en het samen met de bedrijven optimaliseren van werkprocessen.
Het Vebego Service Center is gevestigd in Heerlen en verleent diensten aan de Vebego bedrijven die landelijk georiënteerd zijn. Als Process Controller ben je verantwoordelijk voor een efficiënt verloop en de verbetering van onze business- en financiële processen en het leiden van projecten ten einde deze procesverbeteringen te bedenken, draagvlak te creëren en te implementeren. Je rapporteert aan de Manager Financiële Administratie.

Contactpersoon

Enthousiast over de vacature?

Solliciteer dan vóór 14 mei met je CV en een korte motivatie.

Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature? Stel ze dan gerust aan Daniëlle Wetzels via 088-0990825.

Job details

Administratief Medewerker Procesoptimalisatie

-

Heerlen

Limburg

2.071,- - 2.958,-

32-40 uur per week

Solliciteer direct

Ik heb de privacyverklaring gelezen.

Deel dit artikel: