Expert HR Service Center

"Vind jij het een uitdaging om je vast te bijten in werkprocessen op het gebied van ons administratief HR-beleid, processen en procedures, met als doel hierin knelpunten op te sporen, haalbare oplossingen te bedenken om deze processen te optimaliseren en vervolgens samen met collega’s jouw verbetervoorstel door te voeren? En wil jij daarnaast fungeren als dé specialist binnen één of meerdere expertises binnen ons HR-beleid? Dan is de functie van Expert HR Service Center echt iets voor jou!

Functiebeschrijving

Als Expert HR Service Center ben je verantwoordelijk voor het op proactieve wijze, inhoudelijk en integraal, adviseren van collega’s binnen en buiten het Vebego Service Center en haar samenwerkingspartners inzake de uitvoering van administratief HR-beleid, processen en procedures. Daarnaast beschik je over één of meerdere expertises in een rol of specialisme.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer en implementatie van de CAO, interne regelingen, wet- en regelgeving op HR-gebied teneinde de interne klant te adviseren en te ondersteunen en ervoor te zorgen dat alle processen verlopen conform richtlijnen vanuit de CAO en wet- en regelgeving.
 • Je vergaart en gebruikt integrale kennis van alle toegepaste processen en systemen (HR- en Office applicaties) binnen de afdeling Personeelsadministratie. Hierdoor signaleer je pro actief knelpunten in processen en werkzaamheden.
 • Je bedenkt, samen en in overleg met je collega’s van de Personeelsadministratie, haalbare oplossingen om processen te optimaliseren en maakt hierin een verbetervoorstel. Samen implementeer je deze in de werkzaamheden.
 • Als expert leid je kleine projecten binnen de afdeling en neem je deel aan integrale projecten op het gebied van HR beleid, processen en applicaties. Deze rol je uit binnen het VSC en bij onze interne klanten.
 • Je analyseert complexe casussen vanuit je collega’s en zorgt voor een oplossing.
 • Je ondersteunt, vanuit jouw expertrol, de Manager Personeelsadministratie en Teamleads. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor interne klanten teneinde het verbeteren van de samenwerking en het vertalen van overeengekomen acties naar procedures, producten en IT toepassingen.
 • Je zorgt ervoor dat je collega’s hun vaardigheden en zelfredzaamheid vergroten. Dit doe je door ze te ondersteunen, instrueren en informeren over nieuwe ontwikkelingen in systemen, wet- en regelgeving en werkwijzen. Daarnaast stel je werkinstructies op en zorg je ervoor dat deze up-to-date blijven.
 • Je verricht alle voorkomende werkzaamheden binnen de afdeling indien noodzakelijk.

Jij herkent jezelf hierin:

 • De rol als onafhankelijke adviseur past jou uitstekend waarbij je in staat bent helder te communiceren en overtuigen.
 • Plannen en organiseren is voor jou simpel, je bent in staat om op effectieve wijze doelen en prioriteiten te bepalen en de benodigde tijd, acties en middelen aan te geven om doelen te kunnen behalen.
 • Resultaat-en kwaliteitsgericht: jouw combinatie. Je bent gericht op het bereiken van zichtbare resultaten.
 • Klantgericht: je stelt je dienstverlenend op naar de interne klant en denkt proactief met de klant mee.
 • Het is voor jou vanzelfsprekend om vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden. Hierdoor lukt het jou altijd om met onderbouwde voorstellen tot verbetering te komen.

Dit ben jij:

 • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.
 • Achtergrond in HR/P&O.
 • Affiniteit met IT en systemen en talent om systemen eigen te maken, waarbij je precies weet hoe je de gewenste output kunt verkrijgen.
 • Ervaring met LEAN werken.

Dit mag je van ons verwachten:

Je krijgt de kans om samen met enthousiaste collega’s het Vebego Service Center verder vorm te geven. Een prettige, boeiende en dynamische werkomgeving waarin je alle gelegenheid krijgt om mee te denken en jezelf te ontwikkelen (o.a. door het volgen van trainingen). Vebego Service Center geeft je een fulltime baan, een salaris (tussen de € 2.460,- en € 3.515,- op basis van 40 uur per week) dat past bij je verantwoordelijkheden, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een hele maand vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en een variabele beloning. Daarnaast wordt een laptop en mobiele telefoon ter beschikking gesteld.

Over Vebego Service Center

Vebego Service Center maakt samen met ruim 100 andere bedrijven onderdeel uit van het internationaal opererende familiebedrijf Vebego. Vebego is actief in facility services, de publieke sector en de gezondheidszorg. Het Vebego Service Center verzorgt binnen dit collectief hoogwaardige integrale dienstverlening op het gebied van finance, personeel en salarisadministratie. Zo stelt het Vebegobedrijven in staat om synergievoordelen te realiseren en zich maximaal op hun klanten te concentreren. Het Vebego Service Center voert de financiële administratie, salarisadministratie en personeelsadministratie uit voor een aantal van de Vebego bedrijven. Dit net opgerichte Service Center gevestigd in Heerlen is nog volop in ontwikkeling waarbij de nadruk ligt op het door ontwikkelen van de systemen en het samen met de bedrijven optimaliseren van werkprocessen.

Contactpersoon

Enthousiast over de vacature?

Solliciteer dan vóór 30 juni met je CV en een korte motivatie.

Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature? Stel ze dan gerust aan Dennis Smeets, recruiter, via 06-46402815.

Job details

Expert HR Service Center

HR

Heerlen

Limburg

Tussen €2.460,- en €3.515,-

32-40 uur p/wk

Solliciteer direct

Ik heb de privacyverklaring gelezen.

Deel dit artikel: