Finance & Control Medewerker

Het Vebego Service Center breidt uit en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor onze afdeling Grootboek! Werk jij klant- en resultaatgericht? Denk jij in processen en zie je het als een uitdaging om de volledige financiële administratie zo optimaal mogelijk in te richten? Ben jij pro-actief en vind jij het leuk om door middel van jouw signaleringsvermogen het team en de financiële administratie te professionaliseren? Wie weet ben jij onze nieuwe Medewerker Finance & Control binnen onze Grootboek administratie!”

 

Functiebeschrijving

Als Medewerker Finance & Control draag je vanuit jouw rol binnen onze financiële administratie binnen Vebego Service Center, hét Shared Service Center voor de diverse Vebego-bedrijven, zorg voor het voorbereiden, samenstellen en opleveren van financiële rapportages en analyseer je de resultaten. Je werkt zelfstandig, maar ook in teamverband met je collega’s van de afdeling grootboek aan periodieke afsluitingen. Je werkt nauw samen met de Business Controllers en met de andere afdelingen binnen Vebego Service Center en rapporteert aan de Teamlead Record-to-Report.

Wat ga je doen als Medewerker Finance & Control?
• Jouw verantwoordelijkheid? Een correcte, tijdige maandafsluiting door het controleren, invoeren, verwerken en analyseren van balans en verlies- en winstrekeningen.
• Jouw kennis en kunde zorgen ervoor dat je als volwaardig sparringpartner fungeert voor de business controllers vanuit de bedrijven en accountants met betrekking tot vragen over de financiële administratie en processen.
• Management informatie wordt vanuit jouw opgesteld, verstrekt en toegelicht aan de Vebego bedrijven.
• Continue op een kritische, analytische, wijze samenwerken met de interne klanten en collega’s ter verbetering van de processen (je analyseert, optimaliseert en bewaakt de kwaliteit van uitvoering van met name processen binnen het End to End proces Record-to-Report, maar houd je ook bezig met aangrenzende processen, waaronder Procure-to-Pay. Dit alles zodat besparingen en kwaliteitswinst daadwerkelijk tot stand komen en we zorgen voor een optimale dienstverlening aan onze interne klanten.
• 100% compliance is ook één van jouw doelen: maandelijks voer je checks and balances uit om hieraan bij te dragen.
• Financieel administratief ben je sterk: je beheert balansdossiers en je verzorgt BTW aangiften en aansluitingen.

Jij herkent jezelf als Medewerker Finance & Control hierin:
• Je hebt een afgeronde opleiding op HBO-niveau (afstudeerrichting Finance & Control, Bedrijfseconomie of Accountancy) aangevuld met 1-3 jaar werkervaring en je bent toe aan een uitdagende vervolgstap in je carrière.
• Affiniteit met IT en systemen (waarbij je ervaring hebt met Excel en de overige programma’s vanuit Office365). Kennis van SAP/Cognos en Power BI is een pré en talent om systemen eigen te maken.
• Ervaring met LEAN werken.
• Onze "4 A’s" (Afstemmen, Afspreken, Aanspreken en Accepteren) past jou uitstekend.
• Jij denkt in processen: je bent pro-actief, vindt het interessant om een signalerende rol te bekleden en gaat vol enthousiasme aan de slag met het opsporen en implementeren van verbeteringen.
• Resultaat- en kwaliteitsgericht: jouw combinatie. Je werkt accuraat en bent gericht op het bereiken van zichtbare resultaten.
• Je bent sociaal vaardig en door jouw flair en betrokkenheid lukt het om een goede samenwerking te creëren met collega’s en interne klanten.

Dit mag je van ons verwachten:
Kom jij onze financiële administratie versterken? Dan krijg je de kans om samen met enthousiaste collega’s het Vebego Service Center verder vorm te geven. Een prettige, boeiende en dynamische werkomgeving waarin je alle gelegenheid krijgt om mee te denken en jezelf te ontwikkelen (o.a. door het volgen van trainingen). Vebego Service Center geeft je een fulltime baan (jaarcontract), een salaris dat past bij je verantwoordelijkheden, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een hele maand vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en een variabele beloning. Daarnaast wordt een laptop ter beschikking gesteld.

Over Vebego Service Center
Vebego Service Center maakt samen met ruim 100 andere bedrijven onderdeel uit van het internationaal opererende familiebedrijf Vebego. Vebego is actief in facility services, de publieke sector en de gezondheidszorg. Het Vebego Service Center verzorgt binnen dit collectief hoogwaardige integrale dienstverlening op het gebied van finance, personeel en salarisadministratie. Zo stelt het Vebego-bedrijven in staat om synergievoordelen te realiseren en zich maximaal op hun klanten te concentreren. Het Vebego Service Center voert de financiële administratie, salarisadministratie en personeelsadministratie uit voor een aantal van de Vebego bedrijven. Dit net opgerichte Service Center gevestigd in Heerlen is nog volop in ontwikkeling waarbij de nadruk ligt op het door ontwikkelen van de systemen en het samen met de bedrijven optimaliseren van werkprocessen.

Contactpersoon

Enthousiast over de vacature Medewerker Finance & Control?

Solliciteer dan vóór 30 mei met je CV en een korte motivatie. Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature? Stel ze dan gerust aan Dennis Smeets, recruiter, via 06-46402815.

Job details

Finance & Control Medewerker

-

Heerlen

Limburg

32-40 uur p/wk

Solliciteer direct

Ik heb de privacyverklaring gelezen.

Deel dit artikel: