Medewerker Contractfacturatie

Het Vebego Service Center breidt uit en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor onze afdeling Contractbeheer / Debiteurenbeheer! Werk jij klant- en resultaatgericht? Denk jij in processen en zie je het als een uitdaging om het volledige bedrijfsproces behorende tot het contract-to-cash (gericht op Contractbeheer/Contractadministratie en Debiteurenbeheer) proces te overzien en optimaal te laten verlopen? Ben jij pro-actief en vind jij het leuk om door middel van jouw signaleringsvermogen het team en de financiële administratie te professionaliseren? Wie weet ben jij onze nieuwe Medewerker Contractfacturatie binnen het team Contractbeheer en Debiteurenbeheer!” 

Functiebeschrijving

Als Medewerker Contractfacturatie ben je onderdeel van de financiële administratie binnen Vebego Service Center, hét Shared Service Center voor de diverse Vebego-bedrijven. Je werkt nauw samen met je collega’s van de financiële administratie, de budgethouders van onze stakeholders en rapporteert aan de Teamlead Contract-to-Cash. 

Wat ga je doen als Medewerker Contractfacturatie? 

 • Je verzorgt de inrichting van nieuwe klantcontracten en mutaties naar aanleiding van wijzigingen in contracten in onze systemen. Een correcte inrichting is bepalend voor een juiste contractfacturatie. Daarnaast behoort ook het correct vastleggen van eenmalige factuuropdrachten tot jouw taak. 
 • Je zorgt voor een tijdige facturatie op basis van afspraken met de klant. 
 • Je voert controles uit op bijvoorbeeld BTW, volledigheid van omzet, de juiste autorisaties bij factureer en- of crediteer-opdrachten. 
 • Je zorgt voor procesverbeteringen door het signaleren van onvolkomenheden en technische knelpunten welke je onder de aandacht brengt bij de Teamleid Contract-to-Cash. Je denkt hierin natuurlijk proactief mee een draagt zelf ook oplossingen en verbetervoorstellen aan. 
 • Je voert diverse taken uit rondom Debiteurenbeheer: je beheert proactief het debiteurenbestand en neemt passende acties waarbij je zowel schakelt met de klant als debiteur. Door deze acties weet je ook een bijdrage te leveren voor een liquiditeitsprognose. 

Jij herkent jezelf als Medewerker Contractfacturatie hierin: 

 • Je hebt een pas afgeronde opleiding op HBO-niveau en staat te popelen om in de praktijk aan de slag te gaan. Óf je hebt een afgeronde MBO-opleiding met een aantal jaren relevante werkervaring binnen een financiële / administratieve functie en wilt een vervolgstap zetten in je carrière. 
 • Affiniteit met IT en systemen (waarbij je ervaring hebt met Excel en de overige programma’s vanuit Office365). Kennis van SAP is een pré en talent om systemen eigen te maken; 
 • Ervaring met LEAN werken of je bent leergierig en wilt deze ervaring graag bij ons opdoen; 
 • Jij denkt in processen: je bent pro-actief, vindt het interessant om een signalerende rol te bekleden en gaat vol enthousiasme aan de slag met het opsporen en implementeren van verbeteringen; 
 • Resultaat- en kwaliteitsgericht: jouw combinatie. Je werkt accuraat en bent gericht op het bereiken van zichtbare resultaten; 
 • Je bent sociaal vaardig en door jouw flair en betrokkenheid lukt het om een goede samenwerking te creëren met collega’s en interne klanten. 

Dit mag je van ons verwachten: 

Kom jij onze financiële administratie versterken? Dan krijg je de kans om samen met enthousiaste collega’s het Vebego Service Center verder vorm te geven. Een prettige, boeiende en dynamische werkomgeving waarin je alle gelegenheid krijgt om mee te denken en jezelf te ontwikkelen (o.a. door het volgen van trainingen). Vebego Service Center geeft je een fulltime baan (jaarcontract),een salaris dat past bij je verantwoordelijkheden, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een hele maand vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en een variabele beloning. Daarnaast wordt een laptop ter beschikking gesteld. 

Over Vebego Service Center

Vebego is een internationaal opererend familiebedrijf actief in facility services, publieke sector en de gezondheidszorg. Ruim 100 bedrijven maken onderdeel uit van Vebego. Het Vebego Service Center voert de financiële administratie, salarisadministratie en personeelsadministratie uit voor een aantal van de Vebego bedrijven. Dit net opgerichte Service Center is nog volop in ontwikkeling waarbij de nadruk ligt op het door ontwikkelen van de systemen en het samen met de bedrijven optimaliseren van werkprocessen. Het Vebego Service Center is gevestigd in Heerlen en verleent diensten aan de Vebego bedrijven die landelijk georiënteerd zijn.

Contactpersoon

Enthousiast over de vacature Medewerker Contractfacturatie?  

Solliciteer dan vóór 30 juni met je CV en een korte motivatie via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature? Stel ze dan gerust aan Dennis Smeets, recruiter, via 06-46402815. 

Job details

Medewerker Contractfacturatie

-

Heerlen

Limburg

Tussen €2.071,- en €2.958,-

32-40 uur p/wk

Solliciteer direct

Ik heb de privacyverklaring gelezen.

Deel dit artikel: