Medewerker Crediteurenadministratie

“Werk jij klantgericht, accuraat en denk je in processen? Zie je het als een uitdaging om de crediteurenadministratie zo goed en efficiënt mogelijk te voeren? Lees dan snel verder en wellicht zijn wij op zoek naar jou in deze functie op financieel administratief gebied!”

Functiebeschrijving

Als Medewerker Crediteurenadministratie ben je samen met je team van 10 collega’s medeverantwoordelijk voor het financieel end-to-end proces Procure to Pay, gericht op Inkoop en Crediteurenadministratie. Je werkt in een team van 10 collega’s en rapporteert aan de Teamlead Procure to Pay.

Jouw taken als Medewerker Crediteurenadministratie

 • Jij bent ons aanspreekpunt voor onze interne klant en leverancier op het gebied van bestellingen en (inkoop)facturen.
 • Je controleert en verwerkt inkoopfacturen, maar bent ook betrokken bij onze geautomatiseerde processen. Je analyseert uitval en zoekt naar oplossingen.
 • Openstaande posten? Deze worden door jou gesignaleerd, gerapporteerd en gemonitord.
 • Je bereidt betalingsbestanden voor en controleert deze.
 • Je bent verantwoordelijk voor diverse overige administratieve werkzaamheden, zoals werkzaamheden t.b.v. de jaarafsluiting, het aanleveren van gegeven t.b.v. audits, het bijwerken van de liquiditeitsbegroting en je zorgt voor een analyse en opschoning van tussenrekeningen en crediteurenkaarten.
 • Daarnaast voer je controles uit op de uitvoering van werkzaamheden conform beleid en de wet- en regelgeving en de volledigheid van kosten t.b.v. financiële rapportages.

Dit alles met als doel een juiste en volledige kostenverantwoording en correcte en tijdige betaling van leveranciers van onze samenwerkingspartners.

Wat vragen wij van jou als Medewerker Crediteurenadministratie


Wij vinden het belangrijk dat je bij onze organisatie en de manier van werken past. Herken je jezelf hierin:

 • Jij werkt accuraat en conform de geldende procedures en vastgestelde werkwijze.
 • De drive om werkzaamheden uit te voeren conform kwaliteitseisen is bij jou aanwezig. Daarnaast merk je fouten op en verbetert deze zelfstandig.
 • Je bent procesmatig sterk en vind het een uitdaging om te streven naar een continu verbetering van werkprocessen. Je draagt graag pro-actief verbetervoorstellen aan en denkt mee over een efficiënte inrichting van processen en een doorontwikkeling van de afdeling.
 • Klanttevredenheid en dienstverlening staan bij jou hoog in het vaandel. Je zet graag een stapje extra in het belang van de afdeling, collega’s en je interne klanten.
 • Je bent betrokken, richting je collega’s maar ook naar je klanten. Jouw oplossingsgerichtheid helpt de afdeling en de dienstverlening verder.
 • Je bent recentelijk afgestudeerd aan een HBO opleiding of hebt je MBO+ diploma aangevuld met enkele jaren werkervaring in een functie op financieel administratief gebied.

Dit mag jij, als Medewerker Crediteurenadministratie, van ons verwachten

Je krijgt de kans om samen met enthousiaste collega’s het Vebego Service Center verder vorm te geven. Een prettige, boeiende en dynamische werkomgeving waarin je alle gelegenheid krijgt om mee te denken en jezelf te ontwikkelen (o.a. door het volgen van trainingen). Wij werken via de LEAN methodiek en je krijgt bij ons de mogelijkheid tot het behalen van je Yellow Belt!

Vebego Service Center geeft je een fulltime baan, een salaris (tussen de € 2.071,- en € 2.958,- op basis van 40 uur per week) dat past bij je verantwoordelijkheden, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een hele maand vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en een variabele beloning.

Over Vebego Service Center

Vebego is een internationaal opererend familiebedrijf actief in facility services, publieke sector en de gezondheidszorg. Ruim 100 bedrijven maken onderdeel uit van Vebego. Het Vebego Service Center voert de financiële administratie, salarisadministratie en personeelsadministratie uit voor een aantal van de Vebego bedrijven. Dit net opgerichte Service Center is nog volop in ontwikkeling waarbij de nadruk ligt op het door ontwikkelen van de systemen en het samen met de bedrijven optimaliseren van werkprocessen. Het Vebego Service Center is gevestigd in Heerlen en verleent diensten aan de Vebego bedrijven die landelijk georiënteerd zijn.

 

Contactpersoon

Enthousiast over de vacature Medewerker Crediteurenadministratie?

Solliciteer dan snel, vóór 30 juni, met je CV en een korte motivatie. Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature? Stel ze dan gerust aan Dennis Smeets, recruiter, via 06-46402815.

Job details

Medewerker Crediteurenadministratie

-

Heerlen

Limburg

Tussen €2.071,- en €2.958,-

32-40 uur p/wk

Solliciteer direct

Ik heb de privacyverklaring gelezen.

Deel dit artikel: