Administratieve spil

Vebego Service Center

Vebego Service Center is in 2018 ontstaan als dé administratieve spil van Vebego. We leveren diensten op het gebied van financiële administratie, personeels- en salarisadministratie aan 18 Vebego bedrijven, onze samenwerkingspartners. 

Impact
We ontzorgen en ontlasten onze klanten, zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken in de schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat duizenden collega’s en leveranciers iedere maand hun boodschappen kunnen (blijven) doen.

Expertise Centrum
We willen onze impact vergroten en breiden onze dienstverlening uit. We ontwikkelen ons tot een Expertise Centrum binnen Vebego en verdiepen ons in het automatiseren van processen.  

 

Bekijk onze dienstverlening
Visie Vebego Service Center (1)

A Vebego family company

Vebego Service Center behoort tot het familiebedrijf Vebego. Sinds de oprichting van Hago in 1943, is Vebego uitgegroeid tot een krachtig collectief. Er werken ruim 34.000 medewerkers bij Vebego, in facilitaire dienstverlening en zorg, voor klanten in België, Duitsland, Nederland en Zwitserland. Vebego Service Center verzorgt de personele en financiële dienstverlening voor 18 Vebego bedrijven in Nederland. 

Maak kennis met Vebego

Onze Impact

Voor ons moederbedrijf Vebego is het creëren van maatschappelijke impact een belangrijk onderdeel van de strategie en ambitie. Ook wij van Vebego Service Center creëren maatschappelijke impact met onze dienstverlening. 

  • We zorgen dat ruim 12.000 collega's periodiek hun salaris ontvangen
  • We factureren 1/3 van de omzet van Vebego
  • We ontzorgen onze samenwerkingspartners zodat zij zich kunnen concentreren op hun kerntaken
Dit zijn de Vebego bedrijven waar we onze diensten aan verlenen

Onze samenwerkingspartners